I forbindelse med vår nye nettbutikk har vi nå et kjempetilbud på Stekeovn til Innbygging, BO737E14X fra Gorenje.

Se mulighetene i videoen og gå til nettbutikken vår her for bestilling eller for å se mer.

Sjekk Supertilbudet

Innbyggingsovner fra Gorenje

Vårt utvalg av innbyggingsovner innholder både ovner med avanserte ovnfunksjoner, men også enklere ovner. Felles for Gorenjes ovner er at de gjør matlagingen lettere. I tillegg har alle våre innbyggingsovner til felles at de er utstyrt med de vanligste ovnfunksjonene som varmluft og vanlig ovn (over-og undervarme).

Hvilken ovn bør man velge?

Når du skal kjøpe en ny ovn, er det alltid en god ide å tenke på om ditt behov i forbindelse med matlaging har endret seg siden sist du kjøpte en ny ovn. Det kan være at det er nye ovnfunksjoner du trenger nå, som du ikke trengte før. Noen av funksjonene som det kan være verdt å vurdere er:

  • Sous vide
  • Damp tilberedning
  • Pyrolyse
  • Fullautomatisk tilberedningsprogram
  • Innebygd steketermometer

I tillegg kan du se på energiklassen til ovnene. Det er nemlig penger å spare på sikt ved å velge en ovn med grønn energiklasse. Energimyndighetene anbefaler å kjøpe en ovn med energimerke A eller høyere. Alle innebygde ovner fra Gorenje er energimerket med A eller A+.

Tilbredning med en Gorenje ovn

Hos System Kjøkken AS selger vi ovnene basert på mange års erfaring basert på de fysiske prinsippene innenfor baking og steking. Du vil dra av nytte av moderne ovner med et bredt spekter av egenskaper og funksjoner, som gir deg den unike gleden av å jobbe på kjøkkenet. Ovnene våre får stadig nye funksjoner og det er alltid etterprøvde konfigurasjoner å velge mellom.

Hver eneste Gorenjeovn er en liten vidundermaskin som vil passe til ditt kjøkken og ditt behov, og som alltid er med på sikre deg et godt resultat og velsmakende mat.

Få hjelp til å velge

Er du usikker på hvilken innbyggingsovn som passer for deg? Eller trenger du hjelp, da er du alltid velkommen til å ta kontakte oss for hjelp og råd.