Innbyggings-Kjøl/Frys kombiskap KFI401754 GRAM

Opprinnelig pris var: kr12,100.00.Nåværende pris er: kr7,499.00. inkl. mva.

Fullt integrerbart kombiskap

KFI 401754N

Fullt integrerbart kombiskap i Energiklasse E. Skapet er utstyrt med NoFrost, slik at du helt slipper tungvint og tidkrevende avriming av frys. Slider dørfeste.

Volum i kjøl netto 180 liter
Volum i frys netto 63 liter
Energiklasse E
Innbyggingsmål HxBxD: 178x56x55 cm

Fullt integrerbart kombiskap med energivenlig LED belysning. Slider dørfeste.

  • Volum i kjøl netto 181 liter
  • Volum i frys netto 70 liter
  • Energiklasse E
  • Innbyggingsmål HxBxD: 178x56x55 cm
Produktnummer: KFI401754N Kategorier: , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

KFI 401754 N har disse fordeler og funksjoner

SafetyGlass

Alle glasshyller er i SafetyGlass. Det betyr at de ikke bare er svært holdbare, men også bruddsikre. Skulle du være så uheldig å miste en hylle på gulvet, f.eks. i forbindelse med rengjøring, og den likevel går i stykker splintres den ikke i skarpe stykker.

Elegant LED-sidebelysning

Med et LED-panel i skapsiden får du et flott og effektivt lys i hele skapet.

DualCooling

Med DualCooling bevarer du den høye luftfuktigheten i kjøledelen, siden kjøle- og frysedelen har separate kjølesystemer. Derfor trenger heller ikke tørr luft eller lukt fra fryseren inn i kjøledelen. Med høyere luftfuktighet i kjøledelen holder f.eks. grønnsaker seg friske lenger, og tørker ikke så raskt ut.

NoFrost

Med NoFrost slipper du den tungvinte avrimingen av fryseren. Når du fryser ned matvarer, unngår du at de fryser sammen i en stor klump, takket være den kalde luften som blåses rundt i skapet.

Airsystem

Med AirSystem blir den kalde luften blåst rundt i skapet. Det gir ensartet temperatur på alle hyller, og du slipper å tenke på hvor i skapet du plasserer matvarene.

Åpen dør-alarm

Alarm ved åpen dør sørger for at du raskt får beskjed dersom kjøleskapsdøren ikke er ordentlig lukket. Slik unngår du økt energiforbruk som følge av at kulden slipper ut og temperaturen i skapet blir for høy.

Advarsel ved for høy temperatur

En alarm advarer deg hvis temperaturen i skapet blir for høy. Dermed kan du reagere før matvarene blir ødelagt.

TouchControl

DDen eleganta TouchControl-styrningen gör det enkelt att använda skåpet, och på displayen kan du se den inställda temperaturen. Dessutom berättar visuella och akustiska larm för dig om t.ex. temperaturen ändras eller om dörren inte är stängd.

SuperCool

Med SuperCool-funksjonen kan du raskt senke temperaturen i hele kjøleskapet. Det er en svært nyttig om du har store mengder matvarer som skal kjøles ned på en gang.

SuperFreeze

SuperFreeze sikrer rask innfrysing av frysevarer, noe som øker holdbarheten. Super Freeze-funksjonen er spesielt viktig når du skal fryse ned større mengder matvarer på en gang.

EcoFunction

Med EcoFunction kan du stille inn en lavere temperatur enn den optimale verdien på + 5 °C. Hvis skapet står uten å bli brukt en periode, reguleres temperaturen automatisk tilbake til anbefalt verdi for å sikre energiriktig og økonomisk drift.

Vinhylle

Store og små flasker ligger sikkert på den praktiske vinhyllen, som dessuten utnytter plassen under glasshyllen. Vinhyllen kan plasseres i skapet, der det passer best.

Tilleggsinformasjon

Vekt 60 kg
Dimensjoner 56 × 55 × 178 cm

Tittel

Gå til toppen