Benkeplaten er din viktigste arbeidsplass på kjøkkenet og betyr også mye for helhetsinntrykket av rommet. Velg mellom levende heltre i eik, furu, kirsebær eller valnøtt, eller forskjellige tre- og stein-imitasjonener i slitesterkt laminat.

Skreddersydd for ditt kjøkken

Ta mål av kjøkkenet og få en spesialtilpasset benkeplate i retur – med eller uten underlimt vask.

Lengde, dybde, platetopp og vask – og kanskje noen vinkler om kjøkkenet ikke følger en rett vegg. Å tilpasse benkeplater kan være utfordrende.

Hos System Kjøkken AS kan du nøye deg med å velge hva slags benkeplate du vil ha. Deretter gir du oss bare målene du trenger, så kapper vi den ferdig så den passer akkurat til ditt kjøkken. Dersom du ønsker det, leverer vi den også med ferdig underlimt vask – for en enda enklere montering og et mer helhetlig resultat, raskt og rimelig.

Det som gjenstår da er å bestemme seg for om du ønsker laminat eller heltre.

Laminat eller heltre benkeplate

Heltre er et levende materiale som krever litt mer vedlikehold for at benkeplaten skal holde seg fin. Den kommer i de klassiske sortene eik, furu, kirsebær og valnøtt.

Laminatplatene består av en tykk sponplatekjerne, behandlet med en overflate som beskytter både mot varme, søl og støt. Her kan du velge mellom imitasjoner av de samme tre-sortene, samt marmor, betong, skifer, sort granitt og mange flere dekorer.

Monteringsmetode basert på benkeplate i laminat

Monteringsmetode basert på benkeplate i heltre